Blog 11 e1406899823693 Dscn1311 Dscf2492

Cera'prim TG-C

Cera'prim TG-C

Prijs € 4,40 per liter excl. BTW af Zwijndrecht.

Bus van 5 kg.

Toepassingsgebied

Aan te wenden als voorbehandeling vóór het plaatsen van cementgebonden hechtmiddelen op zuigende ondergronden zoals beton, cellenbeton, metselwerk, kalkzandsteen, pleisterwerk, cement­ en anhydrietgebonden ondergronden, gipsondergronden, gipskarton­ en

gipsplaten. Cera'prim TG­C verstevigt het oppervlak en beschermt tegen te snel onttrekken van water uit de mortels. Geschikt voor binnen­ en buitentoepassing.

Samenstelling

Cera'prim TG­C is een oplosmiddelvrije universele grondering op basis van kunsthars­dispersie, met groot indringend vermogen.

Kleur

Lichtblauwe vloeistof.

Cera'prim TG-C Oplosmiddelvrije universele diepgrondering. Toepassingsgebied Aan te wenden als voorbehandeling vóór het plaatsen van cementgebonden hechtmiddelen op zuigende ondergronden zoals beton, cellenbeton, metselwerk, kalkzandsteen, pleisterwerk, cement­ en anhydrietgebonden ondergronden, gipsondergronden, gipskarton­ en gipsplaten. Cera'prim TG­C verstevigt het oppervlak en beschermt tegen te snel onttrekken van water uit de mortels. Geschikt voor binnen­ en buitentoepassing. Samenstelling Cera'prim TG­C is een oplosmiddelvrije universele grondering op basis van kunsthars­dispersie, met groot indringend vermogen.