Blog 11 e1406899823693 Dscn1311 Dscf2492

Onderhoud / Restauratie

Voor het onderhouden van uw Natuursteen kunt u gebruik maken van verschillende producten. Voor veel producten geldt dat ze geschikt zijn voor marmer, graniet, leisteen en hardsteen. Let echter op met alle niet voor natuursteen geschikte producten. Deze bevatten vaak zuren en kunnen schadelijk zijn voor uw natuursteen. Afhankelijk van de staat van een natuursteenproduct kunt u uit de voeten met een regulier onderhouds / schoonmaakproduct of zal een meer rigoreuze aanpak benodigd zijn. U kunt dan denken aan kristaliseren of schuren. Voor meer informatie of een gericht advies verwijzen wij u naar één van onze medewerkers.

‘Savon Marseille' (Natuurlijke zeepvlokken)

Systeem voor bescherming van oppervlakken van natuursteen tegen het indringen van waterige en vettige substanties.
Beschrijving: Savon Marseille is een gebruiksklare, natuurlijke zeep.

Eigenschappen

  1. De zeepvlokken in het dweilwater dringen in het oppervlak en vormen in de poriën een beschermende laag. Deze laag verhindert in hoge mate dat water, verontreinigingen en vet in de poriën kunnen dringen. Het verwijderen van verontreinigingen wordt dus wezenlijk vergemakkelijkt.
     
  2. Zeepvlokken zullen op een matte vloer een zijdeglans realiseren

 Toepassing

Zeepvlokken worden gebruikt ter voorkoming van vlekvorming en vergemakkelijken het onderhoud van Blauwe Hardsteen, zandsteen; gezaagd, gevlamd en gepolijst graniet; gezoet & gepolijst marmer; kalksteen alsmede leisteen.
Verwerking:

Een kleine hoeveelheid wasvlokken smelten in een emmer heet water. Met een mop of spons op een vooraf gereinigde en derhalve vrij van eventuele waslagen, vuil en vlekken gemaakte, schone en droge vloer aanbrengen. Ruim en gelijkmatig opbrengen, laten intrekken en indien nodig droog afnemen.

Let op !!! Altijd het gehele oppervlak van een ruimte behandelen. Gedurende de behandeling kan het oppervlak er vlekkerig uitzien; dit verdwijnt echter na droging.

Vermaas Tegels & Bouwmaterialen

Strengweg 14
1969 MG Heemskerk
Nederland

Voor een bezoek aan de showroom in Rotterdam, bel ons voor een afspraak
Tel: 06 55360560
www.vermaas-tegels.nl

Klik hier om direct een offerte aan te vragen!